Mitt namn är Birute Šlapokas Ljungberg och jag är en småländsk, halvlitauisk tjej på 60+, boende i Bromölla i Skåne.  

Jag kan helt enkelt inte låta bli att använda, berätta om och låta människor och djur få  uppleva Forevers förstklassiga produkter. Produkterna säljs endast direkt till kund av oberoende, självständiga återförsäljare, Forever Business Owners. Mina kunder finns i de mest skiftande grupper, med helt olika behov och kunskaper kring hälsa och välmående, men uppskattar den höga kvalitéen och därmed dryga produkter.

Forever är ett skuldfritt och familjeägt företag, är världens största odlare och producent av naturligt odlad, färskpressad Aloe Vera och även världens största producent av förstklassiga bikupeprodukter. Forever har världspatent på en stabiliseringsmetod för att  bevara den ursprungliga färskheten hos växten, med så liten del naturliga tillsatser som möjligt och produkterna är kvalitetscertifierade.


 

 

 

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Aloe Vera

Vi följer noggrant vår Aloe vera hela vägen, från planta till produkt. Filmen låter dig få en inblick på växtens resa.