Skapa konto Glömt lösenord?

HappyHealthy

Annika Telenius Skoglund

Independent Forever Business Owner

 

Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Jag söker nya Forever Business Owners

Att arbeta med Forever har förändrat mitt liv. Nu vill jag hjälpa andra som önskar förändring.

Läs mer

 

Hej,

Vad roligt att du tittar in hos mig.

Jag har världens bästa, roligaste, mest tacksamma jobb. Det handlar om hur du kan må bra, bättre eller helt enkelt allra bäst. Jag har nu arbetat i över 10 år med Forever och det är ett av de allra bästa beslut jag tagit.

Tag kontakt med mig så berättar jag mer om vår världsledande, ekologiskt odlade Aloe Vera och vad den kan göra för dig. Alla produkter finns att köpa i min webbshop.  I samband med din första beställning väntar en gåva på dig.

Mitt härliga team av positiva, glada människor som vill göra en skillnad växer och vi vill och behöver bli fler.

Har du någon gång tänkt tanken att starta eget så kan Forever vara rätt för dig. Du behöver inte ha några speciella förkunskaper, det spelar inte roll var du bor eller vilken bakgrund du har, men du behöver våga vara nyfiken. Hör av dig så berättar jag me

Blev du nyfiken? Kika vidare på min sida, jag hoppas att vi hörs snart.


tel: 070 4532123
mail: annika.forever@live.se

facebook: Annika Telenius Skoglund

Instagram: annikaforeverlivese
 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Om Forevers Aloe vera

Högkvalitativa råvaror ger högkvalitativa produkter. Julio berättar om Forevers Aloe vera och plantage.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Wellness – the movie

Välkommen hem till familjen Sund – mamma, pappa, barn x 2 och hamstern Bella. De lever mitt i villaidyllen och har det helt enkelt oförskämt bra. De utstrålar en känsla av att vara på precis rätt plats i tillvaron vid rätt tillfälle, ser lyckliga och otroligt hälsosamma ut. Undrar vad det kan bero på?

Fitness – the movie

Här träffar vi det framgångsrika paret som kan leva sitt liv precis som de själva vill – och gör det. Båda är oerhört fitnessintresserade, och inte bara träning: de vill också äta rätt och prioriterar att ta hand om sig själva. Vilken tur att de har så bra produkter till hands…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den här följer vi två härliga twentysomethings i deras vardag. Kanske är de kompisar, kanske något mer – vi lämnar över till betraktaren att tolka det. Helt klart är i alla fall att de väljer sina dagliga produkter med omsorg.