Skapa konto Glömt lösenord?

HappyHealthy

Annika Telenius Skoglund

Independent Forever Business Owner

 

Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Jag söker nya Forever Business Owners

Att arbeta med Forever har förändrat mitt liv. Nu vill jag hjälpa andra som önskar förändring.

Läs mer

 

Hej,

Vad roligt att du tittar in hos mig.

Jag har världens bästa, roligaste, mest tacksamma jobb. Det handlar om hur du kan må bra, bättre eller helt enkelt allra bäst. Jag har nu arbetat i över 10 år med Forever och det är ett av de allra bästa beslut jag tagit.

Vill du göra en förändring under 2017? Kanske handlar det om att må bättre, komma in i bättre vanor? Kanske är 2017 det året du bestämmer dig.. 

Häng med på vår största hälsosatsning någonsin och ta ett beslut att det är nu det ska ske.

Jag har återkommande fina erbjudanden, så kika in regelbundet eller ännu hellre, hör av dig så berättar jag vad som är på gång. 

Just nu är det spännande att berätta om vår senaste produkt: Forever Move som är helt världsunik i sin sammansättning av ingredienser, hyaluron, kollagen och gurkmeja som hjälper dig och mig till att bibehålla en aktiv livsstil- och att röra på sig är det skönaste din kropp vet. 

Jag har nu använt Forever Move i 2 månader och jag är imponerad över vilken skillnad jag känner i min kropp.

Du vet att du alltid har 90 dagars nöjd kund garanti, så produkterna kostar ju bara då du är nöjd.

Jag ser fram till att höra av dig.


tel: 070 4532123
mail: annika.forever@live.se

annika@flp.com

facebook: Annika Telenius Skoglund

Instagram: annikaforeverlivese
 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Om Forevers Aloe vera

Högkvalitativa råvaror ger högkvalitativa produkter. Julio berättar om Forevers Aloe vera och plantage.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Wellness – the movie

Välkommen hem till familjen Sund – mamma, pappa, barn x 2 och hamstern Bella. De lever mitt i villaidyllen och har det helt enkelt oförskämt bra. De utstrålar en känsla av att vara på precis rätt plats i tillvaron vid rätt tillfälle, ser lyckliga och otroligt hälsosamma ut. Undrar vad det kan bero på?

Fitness – the movie

Här träffar vi det framgångsrika paret som kan leva sitt liv precis som de själva vill – och gör det. Båda är oerhört fitnessintresserade, och inte bara träning: de vill också äta rätt och prioriterar att ta hand om sig själva. Vilken tur att de har så bra produkter till hands…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den här följer vi två härliga twentysomethings i deras vardag. Kanske är de kompisar, kanske något mer – vi lämnar över till betraktaren att tolka det. Helt klart är i alla fall att de väljer sina dagliga produkter med omsorg.