Skapa konto Glömt lösenord?

HappyHealthy

Annika Telenius Skoglund

Independent Forever Business Owner

 

Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Jag söker nya Forever Business Owners

Att arbeta med Forever har förändrat mitt liv. Nu vill jag hjälpa andra som önskar förändring.

Läs mer

 

Hej,

Vad roligt att du tittar in hos mig.

Jag har världens bästa, roligaste, mest tacksamma jobb. Det handlar om hur du kan må bra, bättre eller helt enkelt allra bäst.

Tag kontakt med mig så berättar jag mer om vår världsledande, ekologiskt odlade Aloe Vera och vad den kan göra för dig. Alla produkter finns att köpa i min webbshop.

Vill du komma in i nya vanor? Då kan vårt Fitnessprogram med C9 vara något för dig. Vill du helt enkelt bara må allra bäst så rekommenderar jag Vital 5. Då du väljer något av dessa paket, väntar en gåva på dig.

Sommaren lider mot sitt slut och kanske du som många andra känner att nu, nu är det dags att komma i form. Just nu har jag fina erbjudanden på våra paketlösningar. Då du beställer Vital 5 så får du en extra Forever Daily + en hemlig present.  Vid beställning av något av paketen C9. F1 eller F väntar en Heat Lotion + en hemlig present på dig. Erbjudandet gäller hela augusti ut.

Blev du nyfiken? Kika vidare på min sida, jag hoppas att vi hörs snart.tel: 070 4532123
mail: annika.forever@live.se
 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Om Forevers Aloe vera

Högkvalitativa råvaror ger högkvalitativa produkter. Julio berättar om Forevers Aloe vera och plantage.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Wellness – the movie

Välkommen hem till familjen Sund – mamma, pappa, barn x 2 och hamstern Bella. De lever mitt i villaidyllen och har det helt enkelt oförskämt bra. De utstrålar en känsla av att vara på precis rätt plats i tillvaron vid rätt tillfälle, ser lyckliga och otroligt hälsosamma ut. Undrar vad det kan bero på?

Fitness – the movie

Här träffar vi det framgångsrika paret som kan leva sitt liv precis som de själva vill – och gör det. Båda är oerhört fitnessintresserade, och inte bara träning: de vill också äta rätt och prioriterar att ta hand om sig själva. Vilken tur att de har så bra produkter till hands…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den här följer vi två härliga twentysomethings i deras vardag. Kanske är de kompisar, kanske något mer – vi lämnar över till betraktaren att tolka det. Helt klart är i alla fall att de väljer sina dagliga produkter med omsorg.