Jag söker nya Forever Business Owners

Att arbeta med Forever har förändrat mitt liv. Nu vill jag hjälpa andra som önskar förändring.

Läs mer

 

 

Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Denna sida tillhör Carina Gullberg, Oberoende Distributör för Forever Living Products.

Världen över har man i århundraden använt sig av Aloe Vera för dess positiva egenskaper. Aloe Vera är inget läkemedel, däremot kan Aloe Vera hjälpa din kropp att hålla sig i trim och ge ett ökat välbefinnande. Genom att du mår bra kan också din kropp hjälpa sig själv. Det är därför viktigt att alla – även friska människor – använder Aloe Vera. Aloe Vera används både på insidan och utsidan av kroppen.

Aloe Vera bladen innehåller över 75 kända näringsämnen såsom 20 olika mineraler, 18 olika aminosyror och 12 olika vitaminer.

Den mest potenta Aloe Vera sorten sett ur ett näringsperspektiv är Aloe Barbadensis Miller, vilken är den enda Aloe Vera vi odlar och använder oss av i våra produkter.

Vår naturliga, patenterade stabiliseringsprocess ger oss möjlighet att ge produkterna hållbarhet utan att förstöra de viktiga näringsämnen som finns i plantan.

Vi var det första företaget som fick det prestigefyllda International Aloe Science Council Seal of Approval som garanterar renhet och äkthet.

Är du nyfiken på att veta mer kontakta mig på 0739-200035

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Aloe Vera

Vi följer noggrant vår Aloe vera hela vägen, från planta till produkt. Filmen låter dig få en inblick på växtens resa.