Mer om Forever

Läs mer om företaget jag valt att arbeta med.

 

Välkommen till min butik majamyrawellness!

Jag heter Lisa Lindmark Murman och är oberoende återförsäljare av omtyckta Aloe Vera-produkter inom hälsa, fitness och skönhet. En stor del av Forevers produkter har, i grunden, ekologiskt odlad och certifierad Aloe vera barbadensis. Det finns många fina kvalitetsprodukter för alla hudtyper, samt fitnesskoncept.

Hur beställer du
Genom att logga in i shopen (helt gratis) så får du ta del av eventuella erbjudanden. Du registrerar dig med en epostadress och lösenord. Det är allt som behövs, invänta sedan mitt välkomstmeddelande, sedan är det bara att beställa! 

Och glöm inte - Det finns fördelar med att vara med på min kundsida på Facebook. Klicka dig vidare till "Ny livsstil - majamyrawellness", välkommen!

Kontakt: lisa.m@hotmail.com

Vad är C9 och F.I.T-konceptet?

Forever F.I.T är ett smart program komplett med träning, kosttillskott och kostråd. som hjälper dig komma igång med en ny livsstil. Du bestämmer såklart själv vilken box du vill ha. Mest känd är Aloe Vera Gel-drycken som du då dricker. Häng med på din livs resa mot bättre hälsa, mer energi och en starkare kropp. Hör av dig så berättar jag mer!

F15 förändrar ditt förhållningssätt till mat och träning.
Lär dig att att göra permanenta förändringar för din hälsas skull.
Det finns 3 program av F15 med 15 dagar i varje nivå 1 & 2, och du väljer själv om du vill göra båda eller inte. F15 innehåller en 48-sidig broschyr med information. Du får även tillgång till träningsscheman, träningsvideos, hälsotips och kostråd.
Samt produkter för 15 dagar för nivå 1.
Vill du fortsätta med nivå 2, kompletterar du med 2 Aloe vera gel som du köper separat, och fortsätter med nivå 2 i 15 dagar till.

* F15 BEGINNERS 1 & 2 -programmet kombinerar tre kroppsviktspass som du kan utföra var som helst med konditionsträning som du utför i din egen takt för att du ska komma i gång.
* F15 INTERMEDIATE PASS 1 & 2 - programmet bygger vidare på de grundläggande övningarna du lärde dig i F15 BEGINNERS med ökat motstånd. Användning av träningsband utmanar kroppen och hjälper till att bygga slanka muskler. Övningarna upprepas som en form av cirkelträning.
* F15 ADVANCED 1 & 2 - Oavsett om du är en atlet som står på toppen av din karriär eller någon som är mycket aktiv och vill ha en ny rutin för att nå nästa nivå så uppfyller detta program alla dina behov.

C9 - CHANGE 9 ger dig en omstart på nio dagar där du fokuserar på komma in i bra vanor.

VITAL5 - En perfekt grund! Innehåller 5 av våra mest populära kosttillskott och i paketet medföljer även ett informationsblad med tips på vägen till en sundare livsstil.

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Aloe Vera

Vi följer noggrant vår Aloe vera hela vägen, från planta till produkt. Filmen låter dig få en inblick på växtens resa.