Skapa konto Glömt lösenord?

 

 

 

 

Aloe Vera Gel

Vår absoluta storsäljare har funnits med ända sedan starten, och är idag populärare än någonsin förut.
Läs mer

Hej och välkommen till Min egna Forever-shop!

Jag heter Petra Sund och är en stolt Forever Business Owner sedan 2008.

Vill du liksom jag arbeta med Forever och bli en FBO? Som en Forever Business Owner kan du själv välja hur mycket du vill jobba, och hur mycket du vill tjäna, the sky is the limit! Jag kommer att vara din personliga coach genom din karriär och succé med Forever !

Här finns även all information om våra underbara produkter och hur du kan använda dessa. All Aloe vera i Forevers produkter är ekologiskt odlad, och Forever har genomgående ett medvetet miljötänkande.

Du hittar också information om detta totalt världsledande företag inom Aloe Vera. Vi omsätter idag ca 2,7 miljarder US dollar i över 158 olika länder världen över, och har idag 80% av världens Aloe vera marknad. 

Vill du veta mer, tveka inte att höra av dig till mig!

Jag önskar dig en fantastiskt fin dag!
Petra Sund

 

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Om Forevers Aloe vera

Högkvalitativa råvaror ger högkvalitativa produkter. Julio berättar om Forevers Aloe vera och plantage.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Wellness – the movie

Välkommen hem till familjen Sund – mamma, pappa, barn x 2 och hamstern Bella. De lever mitt i villaidyllen och har det helt enkelt oförskämt bra. De utstrålar en känsla av att vara på precis rätt plats i tillvaron vid rätt tillfälle, ser lyckliga och otroligt hälsosamma ut. Undrar vad det kan bero på?

Fitness – the movie

Här träffar vi det framgångsrika paret som kan leva sitt liv precis som de själva vill – och gör det. Båda är oerhört fitnessintresserade, och inte bara träning: de vill också äta rätt och prioriterar att ta hand om sig själva. Vilken tur att de har så bra produkter till hands…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den här följer vi två härliga twentysomethings i deras vardag. Kanske är de kompisar, kanske något mer – vi lämnar över till betraktaren att tolka det. Helt klart är i alla fall att de väljer sina dagliga produkter med omsorg.