Skapa konto Glömt lösenord?

Välkommen till TEAM GLOBALS hemsida. Vi söker nya medarbetare och vill gärna visa dig möjligheterna med Forever och våra fantastiska aloe vera produkter.

VILL DU HA GRATIS VARUPROV PÅ NÅGRA AV VÅRA BÄSTSÄLJARE? Skicka ett mail till anielle@tele2.se med ditt namn och telefonnummer så kontaktar jag dig och skickar varuprover och en produktkatalog.

Är du öppen för nya möjligheter? Vill du på sikt få mer tid över för dig och din familj? Vill du själv bestämma med vem du vill jobba, när du gör det och var du än är i världen? Titta då på vad Forever kan ge dig.

Vi söker både teamledare och deltidsarbetare

Deltidsarbetare

Här kan du skapa en extra verksamhet bredvid ditt ordinarie arbete. Med vårt koncept får du en lönsam sidoinkomst utan att ta några ekonomiska risker. Det kostar 0:- att börja. Vi har mer än 150 världsledande produkter som vi rekommenderar till dem som vill ta hand om sig själv, bygga upp sin hälsa på sikt med ekologiska produkter. Precis som vi gärna rekommenderar en bra bok eller film så rekommenderar vi våra unika produkter.

Teamledare - Vill du utvecklas ännu mer så rekommenderar du också företaget och möjligheterna med Forever.

Vi söker positiva och driftiga personer som vill få ut MER av sina liv!

Du kan börja i liten skala och växa i den takt som passar dig. Du jobbar med lättsålda produkter i en etablerad och snabbväxande bransch. När du startat erbjuder vi dig strukturen, hjälpen och stödet du behöver för att växa till den storlek du själv önskar.


VÄLKOMMEN MED FRÅGOR OCH EN INTRESSEANMÄLAN TILL

Anielle Vainikka
Strömbecks Kommunikation AB

Kaggården 8, 534 62 LARV
0736-19 85 65

anielle@tele2.se

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.

Om Forevers Aloe vera

Högkvalitativa råvaror ger högkvalitativa produkter. Julio berättar om Forevers Aloe vera och plantage.

Våra produkter

Ja, vi erkänner. Vi är galet stolta över våra produkter. Vill du veta varför? Ta en titt på filmen här.

Nya möjligheter

Vi valde våra jobb med hjärtat – och förändrade samtidigt våra liv. Här kan du kika på en film om hur det är att jobba med Forever.

Wellness – the movie

Välkommen hem till familjen Sund – mamma, pappa, barn x 2 och hamstern Bella. De lever mitt i villaidyllen och har det helt enkelt oförskämt bra. De utstrålar en känsla av att vara på precis rätt plats i tillvaron vid rätt tillfälle, ser lyckliga och otroligt hälsosamma ut. Undrar vad det kan bero på?

Fitness – the movie

Här träffar vi det framgångsrika paret som kan leva sitt liv precis som de själva vill – och gör det. Båda är oerhört fitnessintresserade, och inte bara träning: de vill också äta rätt och prioriterar att ta hand om sig själva. Vilken tur att de har så bra produkter till hands…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den här följer vi två härliga twentysomethings i deras vardag. Kanske är de kompisar, kanske något mer – vi lämnar över till betraktaren att tolka det. Helt klart är i alla fall att de väljer sina dagliga produkter med omsorg.